Футболист на Родопа (Смолян) Горан Гръблев потърси екипа на Sportal.bg, за

...
Футболист на Родопа (Смолян) Горан Гръблев потърси екипа на Sportal.bg, за
Коментари Харесай

Футболист на Родопа: В Асеновград ни псуваха, замерваха и заплашваха - това е недопустимо!

Футболист на Родопа (Смолян) Горан Гръблев потърси екипа на  Sportal.bg , с цел да показа своето отвращение от държанието на отбора и публиката в Асеновград по време на вчерашното посещение на отбора му против Асеновец, приключило при резултат 0:0, само че с няколко червени картона. Той показа и видео, от което ясно се вижда по какъв начин съдийската бригада е била изпратена след последния съдийски сигнал. 
 Дъжд от картони, само че без голове в Асеновград, домакините се жалват от преднамерено съдийство Дъжд от картони, само че без голове в Асеновград, домакините се жалват от преднамерено съдийство
„ Искам да споделя на футболната общност възмущението си от държанието на публиката в Асеновград. През цялото време бяхме обиждани, по нас летяха бутилки и предмети. Освен това бяхме предизвикани, което е непочтено. По-лошото е, че там имаше деца на Асеновец. Това държание е неприемливо и не приляга на клуб, който има искания. На няколко пъти имаше нахлувания от страна на почитателите на тима хазаин. Когато получихме дузпата, те даже изритаха топката с думите: „ Тази дузпа няма да я биете “, като по-късно предадоха това отношение на футболистите с думите: „ Убийте ги тези “ и „ Няма да се приберат “.

„ Аз самият бях изпъден от аварийна пейка, поради препирня с почитателите. Това не е първи път, в който ситуацията в Асеновград е такава “, приключи Гръблев.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР